Itthon

2017-12-06 16:37:00

Újabb részletek az M5-ösön történt leszámolásról

Valószínűleg egy külföldi, vagy külföldiek adtak le több lövést keddre virradó éjjel arra az autóra az M5-ös autópálya Csongrád megyei szakaszán, amelyben egy ember a helyszínen meghalt, egy pedig súlyosan megsebesült.

Újabb részletek az M5-ösön történt leszámolásról

A Delmagyar.hu-nak nyilatkozó szakértő szerint leszámolás történhetett. „Nagyon nehéz a gyilkosságról egyelőre bármit is mondani, hiszen alig van nyilvános információ az ügyről, de valószínűleg leszámolás történt az autópályán” – mondta lapnak szerdán Bilkei Pál. A kriminálpszichológus szerint ugyanabból az országból érkezhettek a tettesek és az áldozatok is, „akik – annak ellenére, hogy osztrák rendszámú autóval utaztak – egyáltalán nem biztos, hogy osztrák állampolgárok. A módszer egyértelműen az alvilágra jellemző, a tettesek pedig készülhettek a gyilkosságra” – mondta a szakértő.

A lap információi szerint a súlyos sérülésekkel a szegedi klinikára szállított ember hat golyót kapott, és továbbra is életveszélyes állapotban van. Az ügyről a rendőrség továbbra sem árul el részleteket, így azt sem tudni, hogy van-e már gyanúsítottja a kedd hajnalban „forró nyomon" indult nyomozásnak.

Amint arról mi is beszámoltunk, kedd hajnalban az M5-ös autópálya csengelei pihenőjétől 150-200 méterre találtak egy autót, amelyre több lövést is leadtak. Az osztrák rendszámú Ford egyik utasa a helyszínen meghalt, utastársa pedig több golyót kapott, és életveszélyesen megsebesült.

atv.hu

További belföldi híreink