Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-12-06 10:54:00

Előkerült egy sokkoló felvétel: Ölében vitte a gyilkos VV Fanni élettelen testét

A rendőrök pajszert, kést és fegyvert is találtak a feltételezett elkövető autójában. A férfi nem tett beismerő vallomást.

Portálunk is beszámolt az egykori valóságshow szereplő eltűnéséről. A Blikk írta meg, hogy VV Fanni november 20-án tűnt el otthonából, azóta a rendőrség nagy erőkkel keresi. A lány édesanyja a lapnak azt mondta: 99,9 százalék, hogy Fanni már nem él, de a holttest egyelőre még nem került elő.

Kedden a BRFK hivatalosan is megerősítette a Borsnak, hogy a fiatal nő eltűnésének ügyében az előzetes letartóztatásba helyezett ifjabb B. L. elleni nyomozást személyi szabadság korlátozása, emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatja.

Kiderült, hogy a luxusház kamerafelvételein – ahol Fanni albérlete volt – látszik, hogy B. L. éjszaka érkezett, majd az ölében vitte el a fiatal nő élettelen testét. A városi kamerák segítségével végig tudták követni a férfi útját Dunaújvárosig. A lap azt írja, a rendőrök pajszert, kést és fegyvert is találtak az autóban. A rendőrség ezért azt feltételezi, hogy B. L. előre készült a lány meggyilkolására.

A Bors úgy tudja, az előzetesbe helyezett férfi nem tett beismerő vallomást, így a rendőrség továbbra is nagy erőkkel nyomoz az ügyben.

atv.hu

További belföldi híreink