Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-11-28 16:12:00

Simicska: Nem tudok semmilyen kormánybuktató titkos fegyverről

Az ATV Híradója azután készített interjút a milliárdos vállalkozóval, hogy az ismét a miniszterelnököt gyalázó feliratot festett egy kormányzati plakátra.

Ahogy arról az atv.hu is beszámolt, Simicska Lajos kedden ismét Orbán-gyalázó feliratot festett egy – ezúttal nemzeti konzultációs – plakátra. A milliárdos most az ATV riporterének, Molnár Fruzsinának azt mondta: ő csak a véleményét írta rá a kormányzati plakátokra. Kérdésünkre közölte: semmilyen titkos fegyverről nem tud, amivel meg tudná buktatni a kormányt.


A milliárdos oligarcha hosszan beszélt az ATV Híradójának a miniszterelnökkel folytatott utolsó beszélgetéséről, amely 2014 nyarán zajlott. Azt mondta: ő soha többet nem akar már beszélni Orbán Viktorral.

 Mint ismert, a milliárdos nagyvállalkozó kollégiumi szobatársa volt Orbán Viktornak, és sorkatonaként is együtt szolgáltak. Később közösen vettek részt a Fidesz felépítésében – bár Simicska nem volt az alapítók között. Hivatalos pozíciót csak 1993-tól töltött be a pártban, rövid ideig ő volt a Fidesz gazdasági igazgatója. Később, 1998-tól egy évig vezette az APEH-ot. Ezt követően a gazdasági életre helyezte a hangsúlyt, a hozzá közvetlenül vagy átláthatatlan hálókon kötődi cégbirodalmain keresztül milliárdos vagyonra tett szert, a Forbes listája szerint jelenleg is ő a 21. leggazdagabb magyar. Az Orbán Viktorral való legendás barátsága 2014-ben, viharos gyorsasággal ért véget a hírhedt G-napon.

Reagált Orbán Viktor sajtófőnöke

"A miniszterelnök az ország és a magyar emberek számára fontos kérdésekkel foglalkozik. Egy reménytelen helyzetben lévő ember kétségbeesett nyilatkozatát, aki 2015 februárjában és azóta többször is nyomdafestéket nem tűrő szavakkal beszélt Magyarország miniszterelnökéről, nem kívánjuk kommentálni"- közölte az atv.hu-val Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A főoldali nyitókép forrása: 444.hu

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink