Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-11-24 12:44:00

Nem Gémesit indítja az LMP Gödöllőn

Gémesi György az LMP országos listáján lesz rajta.

Nem Gémesit indítja az LMP Gödöllőn

Az Azonnali információi szerint nem indul el egyéniben az LMP-vel szövetséges Új Kezdet vezetője, a Gödöllőt 1990 óta vezető Gémesi György. Gödöllőn az LMP jelöltje, Lengyel Szilvia mérettetheti meg magát 2018-ban.

A portál értesüléseit megerősítette maga Lengyel Szilvia, illetve Gémesi György kabinetvezetője is. Gémesi az LMP-listán fog szerepelni.

Ugyan korábban felmerült annak a lehetősége, hogy Gémes is indul a körzetben, de végül sikerült megállapodniuk. Gémesi kabinetvezetője hangsúlyozta, hogy Gémes az LMP országos listáján lesz majd rajta.

Lengyel Szilvia egyébként már 2010-ben és 2014-ben is megmérettette magát a körzetben, bár a választókerületek módosítása miatt nem teljesen ugyanaz volt a két körzet a két választás alkalmával.

Gödöllőn tehát elég erős az LMP és Lengyel szerint 2018 tavaszán a polgármester támogatásával még jobb eredményre lehet képes. Gémesi – kabinetvezetője, L. Péterfi Csaba szerint – 2019-ig mindenképpen polgármester maradna, márpedig az országgyűlési képviselősséggel összeférhetetlen.

atv.hu

További belföldi híreink