Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-11-24 06:54:00

Két éve szabadult a börtönből az elgázolt fegyveres bankrabló

Ahogy arról portálunk is beszámolt, kiraboltak egy kőbányai bankot csütörtökön, a rendőrökre fegyvert fogó bankrablót pedig menekülés közben elütötte egy autó.

Két éve szabadult a börtönből az elgázolt fegyveres bankrabló

Egy 33 éves férfi pisztollyal ment be egy kőbányai bankfiókba, nem sokkal 12 óra előtt. Arra kényszerítette a dolgozókat, hogy adják át neki a bankban található pénzt. A zsákmányt zacskóba tette, majd sietve távozott, de nem volt szerencséje. Két rendőr éppen a bank közelében járőrözött.

„Kollegáim perceken belül utolérték a férfit, aki ezt követően fegyvert fogott a rendőrökre, majd figyelmetlenségből az úttestre lépett, ahol elütötte egy autó. Őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították” – mondta az ATV Híradójának Csécsi Soma a BRFK sajtószóvivője.

A zebrán tudott csak megállni az a kisteherautó, amelyik mielőtt a rabló meghúzhatta volna a ravaszt elütötte őt. Híradónknak nyilatkozott az autó sofőrje. Azt mondja szabályosan közlekedett, zöld lámpája volt, amikor váratlanul elé ugrott egy férfi.

A Bors értesülései szerint a 33 éves budapesti Sz. Károly két éve szabadult a börtönből, korábban hat évre ítélték emberölés kísérlete miatt. Úgy tudják, a férfi a bank közelében lakik, a környékbeliek szerint ebben az időpontban általában kevesen tartózkodnak a pénzintézetben, feltehetően Sz. Károly ezért választotta ezt az időpontot. A férfi ellen fegyveres rablás miatt indult eljárás.

atv.hu

További belföldi híreink