Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-11-22 07:42:00

Soroksári-rejtély: Hazugságvizsgálata előtt halt meg a futónő állítólagos szeretője

A soroksári gyilkosság fontos tanúja volt a férfi, aki nemrég szívrohamban meghalt.

Soroksári-rejtély: Hazugságvizsgálata előtt halt meg a futónő állítólagos szeretője

Portálunk is többször beszámolt a rejtélyes soroksári gyilkosságról. Soroksár külterületén a 36 éves helybeli családanyát, Krisztinát 2013. szeptember 25-én kora este szokásos kocogása közben támadták meg gyilkosai. A holttestére másnap kora hajnalban a szokásos futóútvonalához közeli bozótosban találtak rá. Támadói lemeztelenítették, speciális matrózcsomókat használva megkötözték, brutálisan megverték, megbecstelenítették, majd megfojtották.

Kezdetben a nő férjét gyanúsították a gyilkossággal, ám a rendőrség két férfi DNS-ét azonosította a holttesten, később viszont kiderült, hogy az egyik minta egy boncmester gondatlansága miatt kerülhetett rögzítésre. 

2014 áprilisában a Best magazin arról számolt be, hogy a nőnek halála előtt eltitkolt kapcsolata volt egy férfival. Férje később kijelentette, ezt a kapcsolatot okolja a gyilkosságért.

A Bors információi szerint a rendőrség 2016-ban tanúként hallgatta ki az állítólagos szeretőt.

A férfi vállalta a hazugságvizsgálatot is, azonban nem sokkal meghallgatása után váratlanul elhunyt. A portál információi szerint, halálát aortarepedés okozta. 

A férfi házasságban élt, és nem messze attól a helytől lakott, ahol Gyurik Krisztina rendszeresen kocogott.

atv.hu

 

 

Szavazzon Ön is a Nap kérdésére:

További belföldi híreink