Itthon

2017-11-20 09:36:00

Durva: ezért fogyott 25 kilót a Hónaljmirigy billentyűse

A jó sör csodákra képes, főleg ha az ember lemond róla! Az Irigy Hónaljmirigy billentyűse, Uszkó László teljesen átalakult, mióta letette a korsót. Rengeteget fogyott és vigyáznia kell, hogy ne hízzon vissza, mert akkor fogadásból fizetnie kell az egyik barátjának.

"Pár éve 112-ről 85 kilóra fogytam, mert túl magas volt a cukrom" - avatta be az atv.hu-t a részletekbe a zenész. "A sör megvonásával az első két hétben vagy 8 kiló lement rólam. Rövid ideig tartottam a diétát, aztán visszajött 13 kiló. Ekkor az egyik barátommal fogadást kötöttem. Azt ígérte, hogy ad 100 ezer forintot, ha fél év alatt lefogyok 7 kilót és azt 2 évig tartani tudom".

uszkó lászló (fotó: atv.hu)Uszkó László (Fotó: atv.hu)

A billentyűs egyszer fél kilóval átlépte a küszöböt, így legnagyobb bánatára elbukta a pénzt, sőt még neki kellett 10 ezer forint büntetést fizetnie. Az alkoholmegvonást viszont állítása szerint már 1,5 éve tartja. Szerinte ez az igazán nagy dolog az életében, hiszen 16 éves kora óta poharazgatott. Az Irigy Hónaljmirigy tagjai a vasárnapi Esti Frizbi vendégei voltak.

További belföldi híreink