Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-11-19 10:11:00

Új pszichoaktív anyagot árult a debreceni pár

A nyomozók Debrecen-Pacon otthonukban ütöttek rajta a férfin és társán.

Új pszichoaktív anyagot árult a debreceni pár
Fotó: police.hu

A helyi nyomozóknak olyan információ jutott a tudomására, hogy egy férfi élettársával közösen anyagi haszonszerzés céljából rendszeresen bódító hatású anyagot árusít a lakókörnyezetükben élőknek. A rendőrök a helyi lakosokat összehangolt akcióban 2017. november 18-án reggel elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. A nyomozók a 38 éves B. Györgyöt bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására, míg 40 éves társa az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet.

A beszerzett adatokat követően a rendőrök azonosítottak öt fogyasztót, akik a gyanúsítottaktól vásárolták a pszichoaktív anyagot. Őket a rendőrkapitányságra előállították és tanúként kihallgatták – írja a police.hu.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya bűnszövetségben elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szakértő bevonásával – indított büntetőeljárást B. György és K. Csilla ellen.

atv.hu

További belföldi híreink