Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-11-19 06:25:00

Így néz ki most a Szomszédok legendája

1987-től 1999-ig 13 évadot élt meg a Szomszédok című teleregény. Kéthetente csütörtökön ma már elképzelhetetlenül sok, hatmillió ember követte, hogyan próbálják kihúzni a hó eleji fizetésig Vágásiék és Mágenheimék, és hogy vajon lesz-e olyan hét, amikor nem rabolja ki senki Almáék bisztróját.

A szereplők májusban ünnepelték a sorozat 30.születésnapját, de Koltai Jánost vagyis Gábor Gábort hiába kerestük volna köztük, nem jött el. Akkor a Balatonhoz közeli ádándi birtokán volt, mint legtöbbször. A Heti Napló stábja budapesti lakásában találkozott a 82 éves Koltai Jánossal.

A színész szerint az idős emberek nyugodtak és bölcsek, magát ugyanakkor egyiknek sem tartja.

Három darabban is játszik a Madách Színházban, megszállottan szeret olvasni, ez az igazi szenvedélye. 

A károsabbakról már leszokott, 20 éve nem iszik és nem dohányzik, anno Bajor Imrével jártak a Fészekbe.

Koltai láthatóan élvezi az életet, arról is beszélt, hogy mi a titka: 53 éve kiegyensúlyozott házasságban él színésznő feleségével és az orvos is ritkán látja csak. Azt is hozzátette, hogy jó genetikát örökölt paraszt felmenőitől. Sokan nem tudják róla, de a színművészeti előtt a képzőművészetit is elvégezte, lakása tele van az évtizedek alatt született saját képekkel. De Koltai János verseket is ír és díszleteket is tud tervezni.

A Heti Napló riportjában azt is láthatják, ahogy Gábor Gábor újra találkozik szíve egyetlen királynőjével, Frajt Edittel és elmondja véleményét az elmúlt hetekben kirobbant botrányokról is. Az már csak hab a tortán, amikor kiderül, hogy a szomszéd házban lakik egy férfi, akit tényleg Gábor Gábornak hívnak.

atv.hu

További belföldi híreink