Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-11-17 19:00:00

Mostantól már csak születendő babájára koncentrál Szabó Zsófi

Szabó Zsófi már várandóssága végén jár, mostanáig napi szinten dolgozott. A színésznő most vasárnap este szerepel kisbabája születéséig utoljára a #Bochkor-ban. A forgatás után rövid interjút adott az atv.hu-nak.

"Nagyon szeretem ezt a műsort, bár az elmúlt időben egy kicsit kényelmetlenné vált a kanapé" - árulta el az atv.hu-nak a színésznő, aki rendszeres vendége volt a forgatásoknak. Mosolyogva mesélte, hogy Bochkor Gábor, a műsor vezetője a felvétel után viccesen megkérdezte tőle, hogy ugye jön legközelebb is? Legszívesebben azt mondta volna, hogy igen, de tudta, hogy most jön élete legfontosabb fejezete, a gyermekáldás.

"Most már csak a babára szeretnék koncentrálni. Ráadásul még előttünk áll egy költözés is" - avatta be a részletekbe az atv.hu-t. "Eddig ingáztunk, albérletben is laktunk, aztán Budapesten az anyukámnál, illetve Nyíregyházán. Most vettünk egy családi házat Törökbálinton és odaköltözünk a férjemmel."

A kicsinek már berendezték a szobáját, sőt, a ruháit is kivasalták előre, már csak az hiányzik, hogy Szabó Zsófiék belakják és meghitt otthonukba várják első gyermeküket.

További belföldi híreink