Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-11-18 05:10:00

Havas Henrik: Azt mondtam, öngyilkos leszek

Egy politikus miatt.

„Drámai” bejelentést tett a ma este látható műsorának felvételén Havas Henrik. Mint mesélte, a napokban Hollik István KDNP-s képviselőt hallgatta, aki – Havas szerint – többször is magyartalanul fogalmazott, például, úgy: „a szervezet, aki”. Havas a sorozatos formai hibák és a nyilatkozatok tartalma miatt nagyon felzaklatta magát:

„Úgy voltam vele, öngyilkos leszek”, állította az adásban. 

Aztán a stúdióban is felzaklatta magát, amikor Kukorelly Endre a többiekhez képest megengedőbben fogalmazott az egyik kormánypárti szereplőről: a műsorvezető emelt hangon kérte számon a költőt.

Havas Farkasházy Tivadarba is belefojtotta a szót néhányszor, a publicista azonban nem zavartatta magát, és végül elmondta, amit akart. Rangos Katalin megköszönte, hogy ezúttal is sokat tanulhatott Havastól – természetesen ez is a savazás része volt.

A Tállai Andrást elvtársnak nevező hölgy viszont általános derűre hangolta a társaságot – a negyedik vendég Tétényi Éva –, akárcsak a Kétfarkú Kutyapárt, amely peren kívüli egyezséget ajánlott egy megbántott birkának.

A piros pacsizó Kerényi Miklós Gábor kapcsán Tétényi Éva arról is beszélt, mit lépett, amikor szexuális zsarolással próbálkozott egykori főnöke, Farkasházy pedig bejelentette, hogy mostantól ő a Hócipő stratégiai igazgatója.

Havas a pályán, Magyarország legnézettebb politikai vitaműsora*,

ATV, szombat, 19.15


*Nielsen

További belföldi híreink