Itthon

2017-11-19 07:11:00

Kerényi elmondta "zaklatásos" esetét, Rónai Egon "is lehet buszsofőr"

Ezek a témák érdekelték legjobban az atv.hu olvasóit, ha képbe akar kerülni a hét legfontosabb híreiről, olvassa el összefoglalónkat!

„Befektettem az ölembe” – Kerényi maga mondta el a legutóbbi „zaklatásos” esetét

Kerényi Miklós Gábor maga mondta el a legutóbbi „zaklatásos” esetét. A rendező az Egyenes Beszédben úgy fogalmazott: meggyilkolt embernek érzi magát, megsütötték és elfogyasztották. Beszélt a leüvöltött taxisról, Maros Ákosról, a 13 éves gyerekszereplőről, és arról, hogyan tanítja az „r” hangzót.

Németh Szilárd: Soha nem fogjuk támogatni az isztambuli egyezményt

Németh Szilárd hétfőn azt mondta az Egyenes Beszédben: a Fidesz nem fogja ratifikálni az isztambuli egyezményt, sőt, alá sem írták azt. Az LMP szerint ez elfogadhatatlan, és az ellentmondásos nyilatkozatok miatt magától a kormányfőtől, Orbán Viktortól vár választ.


"Rónai Egon is lehet buszsofőr, biztos szeretettel várják"

Akkora a sofőrhiány a BKV-nál, hogy a cég szerelőket, mérnököket, irodai dolgozókat is bevet, hogy elég járművezető legyen szolgálatban. A BKV szerint a besegítő sofőrök minden olyan képességgel rendelkeznek, amellyel a főállásúak.

250 gyerek énekelte Nagy Bandónak a boldog szülinapot

70 éves lett Nagy Bandó András. Rónai Egonnak mesélt a születésnapjáról, az ünneplésről, az írásról és a pályájáról. "Egy interaktív műsort adtam elő hétfőn Soltvadkerten, az előadás előtt 250 gyerek énekelte nekem teli torokból a boldog szülinapot dalt. Még most is borsózom, gyönyörű volt” – mesélte a humorista. Hozzátette, húsz gyerek mondta a verseit egy szavalóversenyen, ahol zsűrizett.

Csepreghy: Ez nem olyan ellenőrzés lesz, mint Felcsúton

Politikai vita van Magyarország és Brüsszel között, és a felek ilyenkor minden eszközt felvonultatnak – így reagált Csepreghy Nándor arra a hírre, miszerint az Európai Bizottság ellenőrei a jövő héten hazánkba érkeznek, hogy megvizsgálják a jelentősen megdrágult közbeszerzéséket.

Mesterházy: Akinek a halálhírét keltik, az hosszú életű lesz

153 milliárd forintot csoportosítana át az MSZP a rákbetegek gyógyítására. A közmédiától, vagy Orbán Várba költözéséből finanszíroznák a tervet. A költségvetési módosító viszont úgy tűnik, elbukott.

atv.hu

További belföldi híreink