Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-11-15 08:56:00

Megműtötték Benkő Lászlót

Sikeres műtétet hajtottak végre kedden Benkő Lászlón. Az operációt előrehozták, hogy a zenész mielőbb színpadra állhasson.

Megműtötték Benkő Lászlót

Az Omega billentyűsénél pár hónapja diagnosztizáltak rákos megbetegedést, akkor a zenésztársai azt mondták, hogy csak eltúlozza a bajt, de sajnos tévedtek. Benkő László kemoterápián vett részt, kedd délelőtt pedig megműtötték, úgynevezett laparoszkópos módszerrel, a köldökén keresztül távolítottak el rákos sejtet a májáról.

„Felhívtam ma a kórházat, ahol Lacit műtötték, és azt mondták az orvosok, hogy sikeres volt a beavatkozás, úgy tűnik, minden rendben lesz. Laci egyelőre alszik” – mondta a Borsnak Kóbor János.

Kóbor azt is elmondta, későbbre tervezték a műtétet, valószínűleg azért hozhatták előre, hogy a zenész a jövő heti salgótarjáni koncertre fel tudjon épülni.

A zenekar gitárosa, Molnár György Elefánt a lapnak elmondta, jelenleg Benkő László felépülése a legfontosabb. "Van, aki gyorsan gyógyul, remélem, Laci is közéjük tartozik. Nem tudom, mi lenne velünk nélküle" - folytatta a gitáros.

atv.hu

További belföldi híreink