Itthon

2017-11-14 09:55:00

Kalapács alá kerülnek Gáspár Győző bútorai

A showman adótartozása miatt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) viszi a konyhabútort, az ülőgarnitúrát, de még a méregdrága jakuzzit is.

Kalapács alá kerülnek Gáspár Győző bútorai

A Blikk információja szerint a NAV Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának folyószámla-kezelési és végrehajtási igazgatóhelyettese ingóárverést tűzött ki Győzike ellen, ugyanis adóssága miatt elindult a végrehajtás.

December 7-én délelőtt bárki licitálhat a Gáspár család bútoraira – nagyjából 10 millió forint értékben. Lefoglalják a fehér konyhabútort, a beépített elektromos sütővel, főzőlappal, hűtővel, mikrohullámú sütővel együtt, a becsértéke mindennek 1,5 millió forint, s csak egyben vásárolható meg. Ezenfelül két ülőgarnitúrát is behajtanak az adósság fejében, a hétszemélyes bőrkanapét félmillió forintért bocsátják vásárra, egy másikat a hozzá tartozó fotellel viszont csupán 250 ezer forintért. A bárszekrény ára 800 ezer forintról indul, míg a dupla fürdőteres jakuzzinak 7 millió forint az ára. A licitáló mindezt a Romantic frontemberének otthonában nézheti meg, ugyanis a NAV ott tartja az árverést.

Győzike nem érti, mi folyik körülötte

A showman elárulta, szinte már maga sem érti, mi történik körülötte. „A lakás és a benne lévő bútorok nem is a miénk, hanem Eveliné, mi csak használhatjuk. Én már nem értem, hogy mit akarnak tőlünk, ennél jobban nem lehet már minket megalázni. Ha elveszik a bútorainkat, akkor mi majd visszaszerezzük a bíróságon” – magyarázta Győzike.

A Blikk elérte Győzi ügyvédjét, dr. Szilágyi Rolandot, aki meglepő állításokat tett az üggyel kapcsolatban. „Amit most próbálnak behajtani ügyfelemen, az közigazgatási eljárásban történik, 40 millió forintnyi adósság miatt. Bár fellebbeztünk a Kúriánál, a NAV ennek ellenére árverést hirdet, s szeretné pénzzé tenni Gáspár Evelin tulajdonát, ugyanis övé az ingatlan, amelyben a szülei élnek, az összes ingósággal együtt. A NAV-nak a Kúria döntésére kellene várnia, ugyanis ha felmentik ügyfelemet, akkor mindent vissza kell szolgáltat­niuk. Korábban 11 kiló aranyat foglaltak le mintegy 40 millió forint értékben, természetesen azt is vissza kell adniuk” – magyarázta az ügyvéd. Gáspárék a vagyonosodási eljárás miatt a legfelsőbb bírósághoz fordultak.

atv.hu

 

 

 

 

Szavazzon itt a Nap Kérdésére

További belföldi híreink