Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-11-07 20:59:00

Kerényi-ügy: Levelet írt Rónai Egonnak a legfiatalabb érintett - 13 éves volt

A történet idején még csak 13 éves fiú ügyével kapcsolatban Kerényi Miklós Gábor az ATV riporterének azt állította, nem emlékszik, hogy ilyesmi történt volna. Időközben azonban az áldozat eljuttatott egy névtelen levelet Rónai Egonnak, az Egyenes Beszéd műsorvezetőjének.

Czapáry Veronika az ATV Start című műsorában beszélt arról, hogy tud egy áldozatról, akivel Kerényi Miklós Gábor 13 éves korában erőszakoskodott. Az illető nevét nem vállalva jutatott el egy levelet Rónai Egonhoz, amely így szól:


"Tisztelt Szerkesztő úr! Ezúton közlöm a nyilvánossággal, hogy az amit Czapáry Veronika állított élő adásban megfelel a valóságnak. 13 éves voltam amikor Kerényi Miklós Gábor egy fafogassal iszonyatos erővel megütött. Az index hírportál érthető okokból nem vállalta a koromat, de amit írtak igaz. Ezt egy esetelges per folyamán eskü alatt a bíróságon is bármikor tanusítom, vállalom. Köszönöm megértését, önnek és mindazoknak akik felvállalták ügyünket és véget akarnak vetni hazánkban régóta tomboló morális válságnak!"

A videóban 12:10-nél hallható a történet és a levél.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink