Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-10-27 09:19:00

Nem bocsát meg Martonnak Schilling Árpád

Sárosdi Lilla elfogadta a rendező bocsánatkérését, férje viszont nem. Schilling Árpád azt mondta, nehéz időszakon vannak túl.

Közleményben kért bocsánatot csütörtökön Marton László, amit Sárosdi Lilla elfogadott, bár az ATV Egyenes beszéd műsorában arról beszélt, tisztázná a rendezővel, hogy nem közeledés történt.

Állj ki, és mondd azt, hogy nem volt rendben, amit csináltál! – háborodott fel a Blikknek Sárosdi Lilla férje. Schilling Árpád szerint a zaklatással vádolt főrendező most azt közvetíti a világnak, csak közeledés, udvarlás, ha kéretlenül egy nő arca elé tolja a hímtagját.

„Ezt nem lehet! Ne a nő felelőssége legyen az, hogy a férfiak herék! Verebes István meg elmondja, hogy szegény Marton, az öregember a halálán van, aztán ez a nyilatkozat. Szerintem Martonnak nem kávézókba kéne járnia Verebessel, hanem pszichológushoz.

 Hiszem, hogy nem volt tisztában a tette súlyával, neki ez természetes volt. Akár még hősként is kijöhetne ebből az egészből, de akkor szembe kell néznie a tettével, és mindent elmondani” – mondta Schilling Árpád.

Schilling azt mondja nehéz időszakon vannak túl, a felesége döntése volt, hogy előállt a történetével, ő óva intette ettől, de családként is erős egységet alkotnak a két gyermekükkel, ezért reméli, hamarosan rendeződik minden.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink