Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-10-22 12:45:00

Véresre verte az utas egy budapesti troli sofőrjét

Véresre verte az egyik utas a 77-es trolibusz sofőrjét. A történetről az egyik szemtanú számolt be aki közvetlen közelről élte át az elképesztő esetet.

Véresre verte az utas egy budapesti troli sofőrjét
(Képünk illusztráció)

"Fél hét körül szálltam fel az Egressy téren a járműre. Négy megállót haladtunk, amikor az Egressy út – Hungária körút megállónál egy kötekedős kinézetű férfi felszállt a buszra. Az első ajtón felszállva kötelezően fel kell mutatni a jegyet vagy a bérletet, de ő egyszerűen csak hátrasétált és leült – mesélte a Borsnak a trolin utazó fiatal lány.

Az ötvenes éveiben járó sofőr ezután udvariasan megkérte a férfit, hogy jöjjön előre, váltson jegyet, vagy mutassa meg a bérletét, de ez többszöri felszólításra sem történt meg. A kínos helyzetbe keveredett utasok is kérlelték a bliccelőt, hogy tegyen eleget a sofőr kérésének, de az elmondások alapján úgy tett, mintha meg sem hallaná.

"Néhány perc múltán a trolivezető hátrament a férfihoz, rövid szóváltást követően viszont vérző fejjel kellett visszajönnie. Az agresszív utas ugyanis váratlanul, teljes erőből megütötte. Rendőrt akartam hívni, de az ijedt sofőr jelezte, hogy már megnyomta a vészjelzőt – tette hozzá a megrémült utas.

atv.hu

 

 

 

 

További belföldi híreink