Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-10-22 11:58:00

Újabb nők vallottak Marton Lászlóról

A 444 írta meg több nő történetét arról, fiatal korukban hogyan környékezte meg őket Marton László színházi rendező. Az is kiderül, hogy miért nem tiltakoztak és nem szóltak senkinek a történtekről.

Az első nő egy 50 évvel ezelőtti történetet mesél el, akkor tízenéves balettintézeti növendékként Szegeden egy társaságba hívta el őt Marton. Amikor Marton hazakísérte, a lány kezét a sliccéhez húzta, aki elkapta a kezét, mert legfeljebb egy csókra számított. Marton a lány kezét visszatette, aki ettől leblokkolt, majd amikor feleszmélt, visszarohant a kollégiumba. A megalázottság érzése miatt nem mesélte el senkinek a történetét.

A második egy, a nyolcvanas években egyetemistaként a Vígszínházban interjút készítő nő története, akihez Marton odament, és felajánlotta, hogy járhat próbákra, amitől a lány "dobott egy hátast", ahogyan arra is büszke volt, hogy a rendező mellé ült és kikérte a véleményét. Aztán a premier estéjén maga mellé ültette a lányt, és miközben a saját rendezését nézte, a lány kezét a nemi szervére szorította. A lány nem mert jelenetet rendezni, de a darab végén eltűnt a színházból. De a rendező addig hívogatta, amíg visszatért, egyszer pedig behívta a rendezői szobába és orális szexre próbálta erővel rávenni.

A harmadik áldozat vidékről járt fel a vígszínházi próbákra. Marton szívélyesen invitálta őt többször is, aztán rendszerint kettesben maradtak, aminek a végén rányomta erővel a lány fejét a nemi szervére. Azt mondja, ő nem húzta el a fejét, hagyta, hogy megtörténjen, talán mert gyenge akaratú volt és azt hitte, ilyenek a férfiak, ilyen egy viszony. "Benéztem" - tette hozzá. Az eset többször megtörtént, le is feküdtek egymással - állítja a nő.

A negyedik történet már sokak számára ismerős, Sárosdi Lilla története.

Az ötödik nő egy másik színház alkalmazottja volt, akit Marton a titkárán keresztül áthívott az irodájába, és nyájasan felajánlotta, hogy segít új színházban munkát találni neki. Közben igyekezett közeledni hozzá, amit ő elhárított és kisétált. Azt mondja, mivel nem volt alárendeltségi viszonyban Martonnal, ezért nem tudta őt kényszeríteni és meg sem viselte az eset.

A hatodik nő álma az volt hogy színésznő lehessen. Arról beszélt, Marton meghívta egy próbára, leültette a hátsó sorban, majd mellé telepedett, és elkezdte fogdosni. A nő lemerevedett, várta, hogy vége legyen. A próba végén Marton még felajánlotta, hogy vele utazhat egy külföldi útjára, de nem ment bele a nő.

A hetedik lányt egy színművészeti felvételijén kiszórta. De ezzel egy időben felajánlotta neki, hogy járjon hozzá próbákra - mondta a portálnak a lány. A próbák alatt is kereste a testi kontaktust, és miközben elhívta kocsikázni, folyton tapizta a combját. A nő nem akart megbántani egy ekkora embert. Az egyik próbán mondta neki azt, hogy "tanár úr, az az érzésem, hogy maga többet akar tőlem", mire Marton azt felelte, hogy "ezt nem gondolod rosszul". Amikor lány elsírta magát, és megjegyezte, hogy "jajj, de szép vagy, amikor sírsz". Megbeszélték, hogy nem találkoznak többet, amit Marton úgy próbált szentesíteni, hogy "milyen szép, hogy ez a mi kettőnk titka marad".

atv.hu / 444

 

 

 

 

 

Ajánlom

További belföldi híreink