Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-10-22 15:29:00

Elmarad a közös ellenzéki tüntetés

A várható időjárási körülmények miatt elmarad a Közös Ország Mozgalom tüntetése október 23-án.

A szervezet Facebook oldalán jelentette be, hogy a rossz idő és a piros riasztás miatt elmarad a 2017. október 23-án, 16:30-ra tervezett Kossuth téri tüntetés.

"Az időjárás olyan külső körülmény, amivel bár számolhatunk, de nem változtathatjuk meg. A mai napon az OMSZ piros riasztást adott ki a rendezvény idejére, ami azt jelenti, hogy a résztvevők testi épségét kockáztatnánk a tüntetés megtartásával, amit semmiképpen sem vállalhatunk fel, ezért a résztvevőkkel egyeztetve a rendezvény törlése mellett döntöttünk"

- írják a Facebookon.

„A Közös Ország Mozgalom az elmúlt hetekben mindent megtett, hogy közös színpadra állítsa a demokratikus ellenzéki pártok és a rendszerkritikus civil ellenzék képviselőit, folytatva ezzel az igazságos választásitörvény-javaslat nyolcpárti elkészítésével megkezdett munkát a változásért, egy igazságos és közös Magyarországért. Nem adtuk fel akkor sem, amikor egyes pártok politikai okokból nem vállalták fel a közös jelenlétet, mindent megtettünk, hogy továbbvigyük a civilekkel közösen a tüntetést, ismertessük a magyar társadalom követeléseit, kijelöljünk egy olyan utat, ami a jelenlegi igazságtalan rendszer 2018-as megszüntetéséhez vezet" - áll a posztban.

atv.hu

További belföldi híreink