Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-10-19 13:55:00

Így reagált Marton László a szexuális zaklatás vádjára

A rendező azt közölte, hogy Sárosdi Lilla állítása minden valóságalapot nélkülöz.

"Sárosdi Lilla állítása minden valóságalapot nélkülöz. Rágalom! Ezért kénytelen vagyok a megfelelő lépések megtételére"- közölte csütörtök délután Marton László. A Vígszínház egykori igazgatója arra reagált, hogy csütörtökön egy Facebook-videóban Sárosdi Lilla elmondta, ki volt az, akiről hétvégén beszélt. 

Ahogy beszámoltunk róla, október 14-én a színésznő azt állította, hogy 20 évvel ezelőtt egy még ma is aktív, ismert rendező zaklatta szexuálisan. A közösségi oldalán közzétett bejegyzésben akkor részletesen elmesélte, hogy egy próba után az akkor még név nélkül említett rendező egy barátjával elvitte kocsikázni, ő pedig nem merte megkérdezni, hova indulnak.

Elmondása szerint valahol a Margit hídnál járhattak, amikor az illető feltérdelt, és akkor ott volt előtte a férfi nemi szerve és azt kérte, puszilja meg. Nem tette meg, elsírta magát, és közölte, ő ezt nem csinálja. Később egy kietlenebb helyen a barát örömet szerzett magának, majd Sárosdi Lillát hazavitte.

Frissítés: Reagált a Vígszínház

Az MTI-hez eljuttatott közleményükben azt írták, hogy a "Vígszínház a szabadság, a méltóság, valamint a becsület elleni minden támadást a leghatározottabban elítél. Ezen értékek védelme mindig is a legalapvetőbb feladataink közé tartozott és tartozik".

atv.hu

 

 

Ajánlom

További belföldi híreink