Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-10-17 19:27:00

Felmentették az MSZP sajtófőnökét

Molnár Gyula pártelnök szerint átgondolatlanul és rossz stílusban lett kiadva egy közlemény egy helyi vita kapcsán.

Felmentették az MSZP sajtófőnökét

„Az a célunk, hogy az Orbán-kormányt leváltsuk, hogy igazságosabb Magyarországot teremtsünk. Ezt a célt szövetségben érhetjük el, szövetséget kötni pedig csak jóhiszeműen lehet. Ez a jóhiszeműség és bizalom sérült egy helyi vita kapcsán ma átgondolatlanul kiadott rossz stílusú közlemény miatt”- közölte Facebook-oldalán kedd este Molnár Gyula. Az MSZP elnöke hozzátette: „most a jövőt építjük, ezt múltbéli vélt vagy valós sérelmek miatt nem engedhetem kockáztatni. Ezért a felelőst a mai nappal felmentettem a munkavégzés alól”. Az atv.hu úgy tudja, hogy az érintett Nyakó István sajtófőnök.

Az MSZP Országos Központja délután a szekszárdi üggyel kapcsolatosan a következő közleményt adta ki: „Reagálás Gréczy Zsolt feljelentésére:

foglalkozzunk inkább Orbán leváltásával! Ha minden, az MSZP számára sértő és igaztalan Facebook bejegyzés után feljelentenénk a DK-t, akkor Handó Tündének külön táblabíróságot kellene felállítani az ügyek tárgyalására.

Ám az MSZP ilyet soha nem tett. Ha azonban Gréczy úr úgy érzi, hogy az ő szava nem elég, és bírói döntés kell arról, hogy soha nem járt a szekszárdi pincészetben, lelke rajta – a bíróság dönteni fog”.

Ahogy beszámoltunk róla, a párt szekszárdi szakszervezetének hivatalos Facebook-oldala azt állította, hogy Gréczy Zsolt, a DK szóvivője 2017. október 13-án, pénteken 14 órakor a szekszárdi Heinmann Pincészetben tárgyalt Horváth Kálmán és Horváth István fideszes politikusokkal.  

A szóvivő közleményében azt írta, a nevezett időpontban, sőt egész nap Budapesten tartózkodott, és erre tucatnyi tanúja van. Gréczy állítja, soha nem járt még a pincészetben, és a fideszes politikusok nevét sem hallotta még. A valótlan állítások miatt a DK szóvivője bepereli az MSZP szekszárdi szervezetét.

atv.hu

További belföldi híreink