Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-10-13 05:10:00

Szél Bernadett magassága: Megszólalt a Fidesz

Az MSZP elnöke szerint Szél Bernadett nem rendelkezik még azokkal az előnyökkel sem, amelyek Botka Lászlóban megvoltak, hiszen Botka vidéki, sikeres városvezető és ráadásul magas. A DK nem tudja értelmezni, mire gondolt Molnár Gyula Botka László és Szél Bernadett magasságával kapcsolatban, azt viszont üdvözlik, hogy az MSZP is részben bojkottálja a parlamentet. A Fidesz szerint, ha lábon lövik magukat a felkészítő edzésen, akkor az Fidesz győzelmét segíti.

Az MSZP frakcióvezetője jelentette be, hogy a z MSZP a választásokig nem kezdeményez a parlamenti vitanapot, nem fordul az Alkotmánybírósághoz és nem vesz részt ötpárti egyeztetéseken sem.

Deutsch Tamás szerint ez a lépés valószínűleg az MSZP saját hívei is vezetői körében sem aratatott osztatlan sikert.

„Nem szeretnék krokodilkönnyeket hullatni, hiszen az MSZP és a DK is versenytársunk. Ha egyébként lábon lövik magukat a felkészítő edzésen, akkor az nyilván a mi versenybeli esélyeinket növelik” - mondta a Fidesz európai parlamenti képviselője.

Közben az MSZP elnöke interjút adott a Heti Válasznak. Arról beszélt, hogy a kormány által kezdeményezett egyeztetéseket színjátéknak, az ellenzék által kezdeményezetteket pedig pótcselekvésnek nevezte. Molnár Gyula az LMP miniszterelnök-jelöltéről azt mondta: „Szél Bernadett nem rendelkezik még csak azokkal az előnyökkel sem, amelyek Botka Lászlóban megvoltak, hiszen Botka vidéki, sikeres városvezető és ráadásul magas”.

szél bernadettSzél Bernadett

"Ki a magasabb Botka László vagy Szél Bernadett, ezt nem szívesen kommentálom. Molnár Gyula biztosan tudja mit akart ezzel mondani, ezt nem tudom politikai üzenetként értelmezni"

 – vélekedett Niedermüller Péter. 

Az MSZP elnöke a Heti Válasznak azt is elmondta, hogy barátilag szurkol Szél Bernadettnek, hogy ne kússzon feljebb a népszerűsége, ugyanis nehezen viselné azt a karaktergyilkosságot a kormány részéről, amellyel Vona Gábort próbálják tönkretenni.

atv.hu

 

 

Szavazzon Ön is a Nap kérdésére:

További belföldi híreink