Itthon

2017-10-13 07:41:00

Álltak a villamosok, óriási káosz volt Budapesten

Nem járnak a 4-es és a 6-os villamosok, az M1-es metró egy szakaszon nem közlekedik.

Álltak a villamosok, óriási káosz volt Budapesten

Áramellátási hiba miatt a 4-es és a 6-os villamos helyett pótlóbusz közlekedik a Jászai Mari tér és és a dél-budai végállomások között, vagyis majdnem a teljes vonalon, a Móricz Zsigmond körtér és a Fehérvári út között. A 83-as trolibusz helyett a teljes vonalon pótlóbusz közlekedik - írja a hvg.hu.

Ezen kívül az M1-es metró az Oktogon és a Vörösmarty tér között nem közlekedik, a BKK a 105-ös autóbuszt ajánlja. A 47-es és a 49-es villamos helyett a Szent Gellért tér M és a Deák Ferenc tér M között a 9-es autóbusszal, illetve az M4-es metróval lehet utazni.

A 74-es trolibusz a Csáktornya park és a Zugló vasútállomás (Hermina út) között közlekedik. A Zugló vasútállomás (Hermina út) és a Károly körút (Astoria) között pótlóbusz jár.

Frissítés - 08:37

Újra teljes vonalán jár a 4-6-os villamos és a kisföldalatti, amely áramellátási hiba miatt nem közlekedett egy szakaszon péntek reggel - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) péntek reggel a Facebook-oldalán.

Szintén ismét teljes vonalán jár a 47-es és a 49-es villamos, valamint a 74-es és a 83-as trolibusz is - közölték.

A BKK fődiszpécsere az MTI-nek elmondta: újra megáll a Batthyány téren a 2-es metró is, amely a mozgólépcső hibája miatt korábban csak áthaladt az állomáson.

atv.hu

 

 

Szavazzon Ön is a Nap kérdésére:

További belföldi híreink