Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-10-12 10:57:00

Szörényi hisz a Soros-tervben, de elege van a plakátokból

A Kossuth-díjas művész egyetért a plakátok üzenetével, de zavarja a jelenlétük. Szerinte van egy világmegváltó terv, amire Soros zsebében lapul a pénz.

Szörényi Levente már 2015-ben is arról beszélt, hogy Magyarországon látszatdemokrácia van, idén tavasszal pedig kifejezte nemtetszését az „Állítsuk meg Brüsszelt” kormányplakátok miatt, amikről úgy fogalmazott: mindegyiket leszedetné.


A Kossuth-díjas művész az Egyenes Beszédben szerda este leszögezte: nem változott a véleménye.

„Engem két választás között hadd ne érdekeljenek ezek” – fogalmazott a plakátokkal kapcsolatban, és hozzátette: állandóan megy az inga a választások között, de ennyire még soha nem volt elszabadítva.

„Közel nem vagyok már annyira lelkes, mint ’90 után jó sokáig” – válaszolta Rónai Egon kérdésére, aki arról kérdezte: továbbra is úgy gondolja-e, hogy látszatdemokráciában élünk. Majd elmondta, van véleménye, de nem ad neki hangolt, de ha nagyon bele akarná magát ásni a dologba, akkor elmenne politikusnak.


A Soros-tervvel kapcsolatban úgy fogalmazott: biztos van olyan.

„Elég konkrét a kérdés, elég konkrétan válaszolok. A rendszerváltáskor volt egy úgynevezett rózsadombi tizenhármak összeesküvés. Azóta sem tudjuk, hogy volt-e ilyen, de ami a pontokból kiderült, az pontosan úgy történt ’90-től kezdve” – magyarázta, majd megismételte: biztosan van Soros-terv.

„A tendencia arra mutat, hogy már régóta készül egy ilyen világmegváltó valami. Erre épp a Sorosnak van meg a pénz a zsebében. Ez a véleményem” – tette hozzá, majd úgy folytatta: a plakátok jelenlétével nem, de az üzenetével nagyjából egyetért.

atv.hu

 

 

 

 

Szavazzon itt a Nap Kérdésére:

További belföldi híreink