Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-10-12 07:06:00

Az intenzív osztályra került Törőcsik Mari

Újra kórházba került Törőcsik Mari, jelenleg az intenzív osztályon ápolják. A kétszeres Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas magyar színművésznő év eleje óta kórházban van, s bár ez idő alatt állapota többször javult, sőt pár napra haza is engedték, jelenleg is a Markusovszky Kórház központi aneszteziológia és intenzív betegellátó osztályon fekszik.

Az intenzív osztályra került Törőcsik Mari

„Törőcsik Mari bekerült az intenzívre” – mondták el a Blikknek az osztályon. „Látogatót nem fogadhat és beszélni sem lehet vele.” A művésznő egyik régi ismerőse is elmondta: Törőcsik Marit valóban itt ápolják.

„Az intenzíven van, állapota sajnálatos módon ismét rosszabbodott. Mindössze reménykedni tudok abban, hogy felépül, és hamarosan jobban lesz”

– nyilatkozta a közeli barát. A Blikk természetesen próbálta elérni a színésznőt, ám telefonja ki volt kapcsolva, ahogy azt a kórházban is jelezték.

„Marit minden apróság felzaklatná, ezért kellett kikapcsolnia a telefonját, a lánya pedig mindent intéz körülötte. Gondozót fogadott, gondja van Törőcsik imádott velemi házára és a kertre is” – magyarázta a bennfentes.

Törőcsik Mari sokáig nem volt hajlandó enni, így infúziót­ kapott, majd állapota hirtelen javulni kezdett. Még augusztus elején röppent fel a hír, hogy hamarosan hazaengedik a kórházból, ám teltek a napok, s a színésznő csak nem térhetett haza imádott velemi otthonába, ahová már a falubeliek is nagyon várták. A Ripost napilap szeptember végén írta meg, hogy Törőcsiket kiengedték, ám öröme csupán pár napig tartott, ugyanis otthonában baleset érte, így visszaszállították a kórházba.

atv.hu

 

 

 

 

Szavazzon itt a Nap Kérdésére:

További belföldi híreink