Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-10-02 14:45:00

Beépített emberekről beszélt lemondása után Ujhelyi az ATV-nek

Az MSZP távozó alelnöke azt mondta: jól látható, hogy az Orbán-kormány embereket épített be az ellenzéki mozgalom majd minden elemébe. Nem dühös, de bízik abban, hogy a népharag el fogja söpörni a hatalmat.

Ahogy arról portálunk beszámolt, lemondott miniszterelnök-jelöltségéről Botka László, bejelentése után Ujhelyi István közleményben tudatta, lemond alelnöki posztjáról. A szocialista politikus az ATV-nek arról beszélt: az Orbánék beépítették az embereiket az ellenzékbe, akiket aktivizálnak, ha bajt éreznek. Abban bízik, hogy a népharag elsöpri a mostani hatalmat. Hozzátette: EP-képviselőként azért fog küzdeni, hogy Magyarország továbbra is az Európai Unió tagja maradjon. Azzal kapcsolatban, hogy Szanyi Tibor gyakorlatilag legyávázta Botka Lászlót azt mondta:


„Mindenki döntse el, hogy egy Szanyi Tibi féle stílussal akar új Magyarországot építeni, vagy azzal, amit Botka László képvisel”.

atv.hu

 

 

 

 

 

Szavazzon itt a Nap Kérdésére:

Mi történik az MSZP-ben? Nézze este az Egyenes Beszédet!

Botka László lemondott a miniszterelnök-jelöltségről, Ujhelyi István pedig az alelnöki posztról. Mi történik a szocialista pártban? Ki lesz a kormányfő-jelöltjük? Mit lépnek erre a demokratikus ellenzék pártjai? Mi lesz az összefogással? Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában minden fontos kérdésre választ kaphat!

A hétfői adás vendégei:

- Molnár Gyula
- Ujhelyi István
- Gyurcsány Ferenc
- Bodnár Zoltán
- Juhász Péter
- Lengyel László
- Róna Péter


Egyenes Beszéd az ATV-n, minden nap 19.15-től
Ajánlom

További belföldi híreink