Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-09-25 12:21:00

Hoppá: Elítélték az ismert magyar parodistát

Ittas vezetés miatt a bíróság egy évre eltiltotta a vezetéstől Kabai Lászlót, az Irigy Hónaljmirigy tagját. Ezenkívül háromszázezer forint pénzbírságot is ki kell fizetnie – írja a Borsonline.

Még két hónapja sincs, hogy megállították a rendőrök az éjszaka közepén az ittasan autót vezető Kabai Lászlót a fővárosban, máris jogerős ítéletet hozott a bíróság. Amennyiben nem fizet, börtönbe kerülhet az ismert parodista.

„Tájékoztatjuk, hogy K. László ellen a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróságon indult büntetőügy 2017. szeptember 13-án jogerősen befejeződött. A bíróság a vádlottat ittas járművezetés vétsége miatt háromszáz napi tétel pénzbüntetésre és egy év közúti járművezetéstől eltiltásra ítélte. A bíróság az egy napi tétel összegét ezer forintban határozta meg. A háromszázezer forint összegű pénzbüntetés meg nem fizetése esetén szabadságvesztésre kell átváltoztatni. A bíróság a járművezetéstől eltiltás tartamába beszámítja a 2017. augusztus 6-a óta eltelt időt” – írja a Borsonline a Fővárosi Törvényszékre hivatkozva.

Mint ismert, Kabairól már a helyszínen megállapították, hogy alkoholt fogyasztott, mielőtt volán mögé ült, ezért a helyszínen elvették a vezetői engedélyét, gyalog kellett hazamennie.
A Borsnak akkor azt mondta, nem gondolta volna, hogy maradt alkohol a szervezetében, ezért ült autóba, és nem igényelt sofőrszolgálatot.

atv.hu

 

 

 

Szavazzon itt a Nap Kérdésére

További belföldi híreink