Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-09-23 05:10:00

100 nap börtönre ítélték: drámai bejelentés a tévéstől Havas műsorában

„Én ugyanolyan hülye vagyok, mint te, de velem ellentétben te legalább gazdag vagy.”


Nem szűkölködött a fordulatokban a Havas a pályán ma este látható adása. Hosszabb kihagyás után ismét a műsor vendége Kuncze Gábor korábbi belügyminiszter és Dömsödi Gábor az ismert műsorvezető, aki egyébként Pásztó polgármestereként is tevékenykedik.   

Dömsödi mondta a műsorban Havas Henriknek, hogy „én ugyanolyan hülye vagyok, mint te, de velem ellentétben te legalább gazdag vagy.” Havas ugyanis előzőleg elmesélte, hogy amikor cégtulajdonosként 22 számítógépe volt, arra utasította a gazdasági igazgatóját, hogy mind a 22 gépre vásárolja meg az operációs rendszert (noha le is másolhatták volna, ahogy sok millióan teszik), mert ismert emberként nem engedheti meg magának, hogy a szoftverrendőrség lebuktassa. Dömsödi szerint ő hasonlóan becsületes, csak azt nem érti, hogy-hogy nincs annyi pénze, mint Havasnak.

Később aztán súlyosabb dolgok is előjöttek: Dömsödit rágalmazásért 100 nap elzárásra ítélték, hiába tagadta, hogy rágalmazott volna. Hogy valóban börtönbe kell-e vonulnia, az még a másodfokú ítélettől függ, ugyanis fellebbezett. A ma este képernyőre kerülő adást így feltehetőleg szabadlábon nézheti végig.

Ön se maradjon le a Havas a pályánról, Magyarország legnézettebb politikai vitaműsoráról!*

Havas a pályán, ATV szombat, 19.15


*Nielsen

További belföldi híreink