Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-09-22 18:30:00

Volt magyar rendőrtiszt kényszerített borzalmakra egy kislányt Angliában

M. Renátát szerdán négy év börtönbüntetésre ítélte egy angliai bíróság, mert szexuálisan bántalmazott egy fiatal lányt, és ezt pedofil barátja videóra is felvette – írja a DailyMail.

Volt magyar rendőrtiszt kényszerített borzalmakra egy kislányt Angliában
Képünk illusztráció

A Luton Királyi Bíróság szexuális bántalmazás miatt mondta ki bűnösnek a 21 éves magyar származású nőt, akinek barátja, Cs. Sándor többször is videóra vette a borzalmakat. A 30 éves férfit, aki korábban Budapesten dolgozott rendőrként, már tavaly elítélték, nyolc év nyolc hónap letöltendő börtönbüntetést kapott. Akkor egy 13 éves lány elleni erőszak, és pedofil fotók készítése miatt került a hatóságok látókörébe.

Renáta videón keresztül volt jelen bírósági tárgyalásán, és kiderült, hogy nagyon komolyan a férfi hatása alá került. A bíró hangsúlyozta, hogy a nőnek lett volna lehetősége visszautasítani a férfi terveinek végrehajtását, amikor világossá vált számára, hogy itt szexuális visszaélésről van szó, amelynek főszereplője ráadásul egy kiskorú. A bíróság azt is megállapította, hogy a már tavaly leültetett férfire jellemző a „különösen perverz” magatartás.

A bíró megjegyezte az ítélethozatal végén, hogy számos zavaró tényező volt az ügyben, majd hozzátette, Renáta nem mutatott megbánást, és annak sem tulajdonított jelentőséget, hogy neve felkerült a szexuális bűnözők listájára.

atv.hu / DailyMail

További belföldi híreink