Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-09-15 12:16:00

Kósa: Az ellenzék abban sem tud megállapodni, hogy hova üljön Demeter Márta

A demográfiai kérdések áttekintésekor a Fidesz-KDNP-frakció a velencei ülésén arra kérte a kormányt, hogy teremtsen további lehetőségeket a nőknek a nem hagyományos foglalkoztatási formák igénybevételére, például az otthoni munkavégzésre, a részmunkaidőre, a munkaerő-kölcsönzésre - közölte Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője pénteken a kormánypártok velencei frakcióülését lezáró sajtótájékoztatón.

Kósa: Az ellenzék abban sem tud megállapodni, hogy hova üljön Demeter Márta

Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője ezt megerősítve szintén úgy fogalmazott: a fő iránynak a család és a munka összeegyezetését tartják.

Kósa Lajos a frakcióülés további témáiról szólva elmondta: az új ukrán oktatási törvény ügyében várhatóan már kedden szavaz az Országgyűlés - minden bizonnyal ötpárti egyetértéssel - arról a határozatról, amelyben a leghatározottabban elítélik Ukrajnát a jogszabály miatt.

A frakcióvezető azt is közölte: az LMP-be átült - korábban szocialista - Demeter Márta országgyűlési képviselő új parlamenti bizottsági helyének eldöntésében a kormánypártok nem fognak igazságot tenni az ellenzéki pártok között.

Az ellenzék nemhogy a választási együttműködésben vagy az ország vezetésében nem tud megállapodni, hanem egy olyan egyszerű kérdésben sem, hogy "hova üljön Demeter Márta" 

- fogalmazott.

atv.hu/MTI

Ajánlom

További belföldi híreink