Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-09-14 11:50:00

Felpofozta, kulcsra zárta az ajtót és megerőszakolta a kislányt

Első nyilvános ülését tartja a Debreceni Ítélőtábla egy férfi ügyében, akit azzal vádolnak, hogy megerőszakolt és többször bántalmazott egy kislányt – írja a 24.hu.

Első fokon a Miskolci Törvényszék tárgyalta az ügyet, ahol tíz év fegyházbüntetéssel sújtották szexuális erőszak bűntette és folytatólagosan elkövetett testi sértés bűntette miatt. A korábbi ítélet azért nem emelkedett jogerőre, mert a férfi és védője felmentésért, enyhítésért fellebbezett.

A vádlott 2009-ben ismerkedett meg Miskolcon az akkor 9 éves gyerekkel, aki a családjával a telke melletti ingatlanra költözött, ahol egy sátorban éltek. A férfi felajánlotta, hogy költözzenek albérletbe a telkén lévő, de különálló, lakatlan és téliesített faházba. Ez így is történt.

A kislány gyakran átment a férfihoz és élettársához, sok időt töltött náluk. 2009 nyarán, egyik nap szintén ott volt, az ágyon ülve nézte a tévét, amikor a férfi – kihasználva, hogy párja elment otthonról – közeledni kezdett hozzá, és szexuálisan zaklatta.

A gyerek ellenkezett, ezért a férfi pofon ütötte. Ezután kulccsal bezárta az ajtót, és megerőszakolta. A történtek után azzal fenyegette a kislányt, hogy elvágja a torkát, ha bárkinek elmondja, mi történt.

A gyerek nem is mert beszélni. 2011 májusától az otthoni rossz körülmények miatt ráadásul egyre több időt töltött a párnál, 2013 novemberében pedig véglegesen hozzájuk költözött.

2015 januárjában a vádlott élettársa elutazott több hónapra gyógykezelésre, a vád szerint ekkor a férfi ismét közeledni próbált hozzá. A lány elutasította, a férfi pedig emiatt többször megverte. Végül a gyerek átmeneti otthonba költözött.

atv.hu / 24.hu

 

 

 

 

Szavazzon itt a Nap Kérdésére

További belföldi híreink