Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-09-13 10:52:00

Havas Henrik terhelő vallomást tett saját magára

Valamint megvett valakinek, és nem biztos, hogy helyesen tette.

Rangos Katalin, Lampé Ágnes, Horváth Zoltán és Borgula András kapott meghívót a legnézettebb magyar közéleti-politikai vitaműsor*, a Havas a pályán őszi szezonnyitó adásába.

A társaság bemelegítésként megnézte Szőcs Géza: Miniszterek érkeznek a kormányülésre című versét Gálvölgyi János tolmácsolásában, majd az erre adott reakciók között meghallgatták Borgula az adásra írt hasonlóan színvonalas versét a stúdióban, élőben.

Havas az adásban többször megkérdezte, valójában kicsoda Lampé Ágnes férje, mert ő másvalakire emlékezett: ezt leszámítva – és azt, hogy az egyik hölgyvendéget öregnek nevezte –, más udvariatlan kilengése nem volt.


Ugyanakkor terhelő vallomást tett saját magára, amikor – ki tudja, miért – elmesélte, hogyan vásárolt meg valakinek egy értékes elismerést. (Az eset elévült.)

A cikk címében felidézett illető pedig, akit Havas őröltnek tart, és akitől retteg – nem hazai politikus: Kim Dzsong Un. Havas az adásban azt mondta, „komolyan retteg” attól, hogy az észak-koreai diktátor képes atomháborút kirobbantani. Ez volt az a rész, amikor tényleg megdermedt a hangulat a stúdióban, ugyanis a vendégek egy része is hasonló aggodalmakról számolt be.

Ehhez képest a magyar fociválogatott, a „külföldről gerjesztett” zavargások, az azeri baltás kiadatása és Bienerth Gusztáv elmozdítása szinte könnyed témának számított.

Aki nem tudja, sírna vagy nevetne, semmiképpen ne hagyja ki a szezonkezdő vadonatúj adást.

Havas a pályán, ATV szombat, 19.15


*Nielsen

 

 

 

 

 

Szavazzon itt a Nap Kérdésére

További belföldi híreink