Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-09-12 20:51:00

Németh Szilárd: Gulyás, Vágó és Schilling fenyegetést jelent

Mindhárman válaszoltak Németh Szilárd szavaira.

Németh Szilárd: Gulyás, Vágó és Schilling fenyegetést jelent

Rogán Antal az ATV Egyenes Beszéd című műsorában is beszélt arról, hogy akár erőszakos zavargások is jöhetnek az ősszel. Ez is szóba került a keddi Nemzetbiztonsági Bizottság ülésén. Németh Szilárd a Fidesz alelnöke az ülésen név szerint említette Vágó Gábor volt LMP-s országgyűlési képviselőt, Gulyás Márton aktivistát és Schilling Árpád színházi rendezőt, mint akik nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek – írja a 444.hu.

Mindhárman reagáltak Németh Szilárd szavaira. „Mi volt nekem a bűnöm, hogy felforgató lettem? Népszavazást indítottam, és ennyire berosáltak a korrupciós bűnök elévülési idejének a megnövelésétől? Tüntetést szerveztem Felcsútra, és felborítottam a főfalu békéjét? Felszólaltam különböző demonstrációkon, és mindenhol azt hirdettem, hogy szervezetten kell leváltani a kormányt, de ne a düh és a harag vezényeljen?” – írta blogján Vágó Gábor.

Gulyás, Vágó és Schilling a 444-nek elmondták, hogy szombat délutánra Háttér Hatalom címen beszélgetést szerveznek.

„Még soha nem tüntetett ki így az államom” 

– reagált Gulyás Márton.

Schilling Árpád arról beszélt, hogy egyszerre komikus és dühítő, ami velük történik. „Itt látjuk, hogy kilóra eladják az országot az oroszoknak, és én vagyok a nemzetbiztonsági kockázat?” – mondta a rendező. Schilling szerint a Fidesz ebben a kanyarban már magánembereket vesz célkeresztbe név szerint, csak mert azok nyíltan vállalják a kormánnyal kritikus politikai véleményüket.

atv.hu

További belföldi híreink