Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-09-13 10:16:00

Molnár Zsolt szerint a titkosszolgálatok cáfolják a Fideszt

Több kormánypárti politikus állítja, zavargásokra kerülhet sor a választási kampányban. A titkosszolgálatok azonban semmiféle erre utaló információval nem rendelkeznek.

Rogán Antal nem ment el a Nemzetbiztonsági Bizottság ülésére, de azért téma volt a fidesz által rebesgetett őszi utcai zavargás. Németh Szilárd szerint léteznek titkosszolgálati információk, de 2026-ig titkos az ülés jegyzőkönyve. Németh Szilárd három konkrét zavargót nevezett meg: Schilling Árpádot, Vágó Gábort és Gulyás Mártont. 

„Mai nappal betelt a pohár, mától ügyvezető kormányként tekintek az Orbán-kormányra.” Molnár Zsolt erről az ATV Egyenes Beszéd című műsorában beszélt Rónai Egonnak.

Molnár azt mondta, hogy a Nemzetbiztonsági Bizottság ülésén kiderült, hogy semmivel nem tudják alátámasztani azt a riogatást, hogy utcai zavargások lesznek ősszel.

Az azeri baltás gyilkos ügyéről, a kiadatás körülményeiről és a gyanús pénzmozgásokról azt mondta, szeretett volna tényfeltáró vizsgálatot kezdeményezni, de a fideszeseken ez a kezdeményezés elbukott.

Molnár Zsolt vélelmezi, hogy van okozati összefüggés a baltás gyilkos kiadatása és a gyanús pénzmozgások között.

„Szerencse, hogy a Pomogácsok, zombik és pirézek nem csatlakoztak a mozgalomhoz”. Így viccelt azon Molnár Zsolt, hogy Németh Szilárd, Schilling Árpádban, Vágó Gáborban, és Gulyás Mártonban találta meg a veszélyes személyeket.

A titkosszolgálatok leghatározottabban cáfolták viszont, hogy információjuk lenne utcai zavargások, vagy terrorcselekmények előkészületéről.

atv.hu

 

 

 

 

Szavazzon itt a Nap Kérdésére

További belföldi híreink