Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-08-28 15:49:00

Putyin Budapesten (videók)

A szokásokhoz híven több orosz elnöki repülőgép is landolt Ferihegyen, az egyik fedélzetén Vlagyimir Putyin elnökkel.

Putyin Budapesten (videók)

 

Az orosz elnök konvoja így hagyta el a repteret:


Időközben az Index helyszíni tudósítása szerint Orbán Viktor már a Papp László Sportarénában van, ahol már elkezdődött a cselgáncs-világbajnokság.

Mint arról többször is beszámoltunk: Putyin, aki a Cselgáncs Világszövetség tiszteletbeli elnöke is, a budapesti rendezésű világbajnokság megnyitójára érkezett Magyarországra rövid látogatásra.

Putyin már a díszpáholyban

A képen látható ülésrend balról jobbra a következő: a mongol államfő, Marius Vizer, a Nemzetközi Judo Szövetség (IJF) elnöke, Putyin, Orbán Viktor, Csányi Sándor.

Az Index tudósítása szerint egy azeri továbbjutót nézhetett meg először a Nemzetközi Judo Szövetség tiszteletbeli elnöki posztját is betöltő orosz elnök.

Közben az ellentüntetők is bevetették magukat, egy Putyint kisminkelve, melegként ábrázoló arcmaszkkal tiltakoztak, amelyet korábban be is tiltottak. Az Index információi szerint a nagyjából nagyjából nyolc fős társaságot kivezették az Arénából.

A tiltakozók kitessékeléséről készült felvételt itt tekintheti meg:

Tiltakozik a Momentum

Este a Putyin-látogatás ellen tiltakozva a Citadellához vonult a Momentum mozgalom. Az Index beszámolója szerint 200 fős tüntetésen a Momentum felszólalói mellett az Ukrajnai Magyar Demokrata Szövetség egy képviselője is beszélt.

atv.hu

 

 

 

 

Szavazzon itt a Nap Kérdésére

Ajánlom

További belföldi híreink