Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-08-13 14:17:00

Botrány: Még az ajtókat is ellopták, míg a rákbeteg bácsi gyógykezelésen volt

Mindent elloptak egy rákbeteg, 75 éves bácsi Heves megyei házából, amíg az idős férfi Budapesten gyógykezelé­sen vett részt.

A hontalan kisnyugdíjast egy kedves ismerőse, Zsuzsa fogadta be Pesten, de ő sem képes tovább ellátni a bácsit, mert ő is komoly betegségben szenved - írja a Bors. Most gondozottja számára keres a fővárosban lakást, hiszen haza már nem tud menni.

– A bácsi egész életét ellehetetlenítették, a háza kertjében álló gépkocsiját is szétszedték, szerszámgépeit, ruhaneműit, házának berendezését, még a kertkaput is ellopták. Szép lassan mindent mozdíthatót kiloptak a házból, a tettesek viszont nem lettek meg.

Az utcára került volna betegen, ha én nem tudom befogadni. Sajnos már nem bírom az ellátását az egészségügyi ál­lapotom miatt, ezért próbálok más mó­don segíteni neki. Minden lehetséges utat végigjártam, de már csak az emberek segítségben bízunk.

A bácsinak jelenleg 45 ezer forint a nyugdíja, rokonai nincsenek, idősek otthonában pedig évekbe telne az elhelyezése. Zsuzsa reméli, lesz, aki segít a beteg bácsi elhelyezésében.

atv.hu

További belföldi híreink