Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-08-12 08:15:00

Bayer, óriásplakátok, fizetések: Így szavaztak napról-napra

Egész héten szavazhattak a Nap kérdésére weboldalunkon, és az ATV Facebook-oldalán. Az eredményeket ezen a héten Havas Henrik és Simon András ismertette estéről-estére az A nap híre című műsorban. Most mutatjuk, miről és hogyan voksoltak.

"Ön érti, hogy miért akarják lemondatni a úszószövetség éléről Bienerth Gusztávot?" Ezt a kérdést tettük fel mindjárt a hét első napján, a szavazók 42 százaléka érti, míg 58 százalékuk nem érti, hogy miért akarják lemondatni Bienerthet.

Kedden arra voltunk kíváncsiak, "Ön szerint a magyar bérszínvonal belátható időn belül utoléri a nyugat-európait?" Elsöprő többség, 95 százalék szavazott arra, hogy nem éri utol egyhamar a magyar bérszínvonal a nyugat-európait, míg csak a válaszadók 5 százaléka gondolja ennek ellenkezőjét.

"Önt befolyásolják a véleményalkotásban az óriásplakátok?" Erre voltunk kíváncsiak szerdán. Szavazóink közül csak öt százalékukat befolyásolják a plakátok, míg a voksolók 95 százalékukat nem befolyásolják az óriásplakátok.

Kerényi Imre Bayer Zsolt egyik művét is beemeli a Nemzeti Könyvtárba. Ennek kapcsán azt kérdeztük, "Ön szerint ki lehet a következő szerző?" Szavazóink 74 százaléka úgy véli, Bencsik András lehet a következő szerző, de 26 százalékuk úgy gondolja, Lovas István lehet a következő szerző, akinek művét beemelik a Nemzeti Könyvtárba.

Pénteken azt kérdeztük, "Ön részt venne az MSZP által szervezett értelmiségi találkozón?" Olvasóink 64 százaléka nem.

További belföldi híreink