Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-08-10 12:08:00

Koltai Lajos az ATV-ben beszélt következő filmjéről

Jó érzés világsztárokkal forgatni, megtanulni, mennyire tisztelik a szakmájukat, a fegyelmet, az odaadást – mondta Koltai Lajos az Egyenes Beszédben Kárász Róbert kérdésére válaszolva. A rendező korábban említette, hogy 48 éves korában éppen Jodie Fosterrel forgatott egy filmet, amelynek a világhírű színésznő volt a rendezője.

Koltai Lajos azt is elárulta, hogy a világsztárokkal mindig sikerült megtalálnia azt a kölcsönös tiszteleten alapuló kapcsolatot, és ennek mindig megvolt az eredménye.

A Kossuth- és Balázs Béla-díjas rendező elmondta: most is rengeteget dolgozik, többek között Szabó István barátjával is gondolkoznak egy közös filmen. Ahogy a művész elárulta: egy jelenkorban játszódó filmről van szó, amelynek a forgatókönyvét már el is készítette kollégája, Szabó István.

A magyar filmgyártással kapcsolatban Koltai Lajos azt mondta: rengeteg tehetség van az új magyar filmekben, ami jó dolog. Soha nem volt ennyi pénz a magyar filmgyártásban, és jól is van elosztva – tette hozzá a rendező.

atv.hu / Kiemelt kép: egrihirek.hu

További belföldi híreink