Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-08-03 05:10:00

Megbénul fél Budapest, az új tanév sem indulhat dugók nélkül

Hatalmas közlekedési dugókra lehet számítani szeptembertől Budapesten, a főváros több pontján is forgalomkorlátozások lesznek. A BKK is elismerte, hogy amint elkezdődik az iskola még nehezebb lesz a helyzet az utakon. Az Árpád hídnál a 3-as metró felújítása okoz majd felfordulást, a Krisztina körúton pedig távhővezeték építése miatt zárták le az egyik sávot.

A vizes világbajnokság már véget ért, az iskolakezdés időpontja pedig megállíthatatlanul közeledik, a forgalomkorlátozások pedig már el is kezdődtek, és úgy tűnik, az új tanév sem indul majd dugók nélkül.


A budai oldalon a Krisztina körúton, a Szilágyi Erzsébet fasor felé vezető oldalon a Vérmező, és a Csaba utca között távhővezeték építés kezdődött, a befejezést szeptember végére időzítették. Dugóra lehet majd számítani az Árpád híd környékén is, ahol a 3-as metrót felújítását készítik elő.

„Az Árpád hídtól csak egy sávban lehet balra kanyarodni a Váci útra illetve éjszakánként lezárhatják a Váci útról befelé az Árpád hídra kanyarodó sávot is. A korlátozások várhatóan két hétig tartanak” – mondta az ATV Híradójának Vas Gabriella a BKK info munkatársa.

Bár a forgalomkorlátozások még csak most léptek életbe, sok autósnak nem tetszik, márcsak azért sem mert nemrégiben fejezték be a Hungária körút felújítását.

„Tarlós István felelőssége, hogy lépjen annak érdekében, hogy ne szeptembertől - amikor teljes terhelés alatt van a város - történjenek ezek a beruházások, hanem inkább a holtszezonban nyáron” – mondta Csárdi Antal, az LMP képviselője.

atv.hu

További belföldi híreink