Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-08-01 11:39:00

Molnár Zsolt kiszáll az országos politikából

Legalábbis ezt állította hétfőn este Harangozó Tamása az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Molnár Zsolt a kedd reggeli Startban viszont úgy fogalmazott, nincs szó bizalomvesztésről.

Amint arról az atv.hu is beszámolt, csúnya szóváltásba keveredett Botka László és Molnár Zsolt. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje ugyanis a 168 órának adott interjújában gyakorlatilag árulónak nevezte a nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnökét. Molnár erre reagálva azt mondta, abszurd és pártállami időket idéz ez az eset. Molnár Gyula, az MSZP elnöke, békéltető tárgyalásra hívta a feleket a mai napra, igaz hétfőn Szegeden járt Molnár Zsolt, ahol szerinte mindent tisztáztak Botkával.

A történtekkel kapcsolatban Harangozó Tamás, a szocialisták országgyűlési képviselője az ATV Egyenes Beszédben kijelentette, „komoly vállalást tett hétfőn Molnár Zsolt. Azt mondta, hogy szövetségi politikával, országos politikával ezek után nem kíván foglalkozni, kizárólag belügyi és nemzetbiztonsági, biztonságpolitikai szakpolitikával fog a jövőben foglalkozni. Ha ez így van, akkor az ügy lezárult.”

A vonatkozó rész a beszélgetés 15:33 percénél kezdődik


Ma reggel Molnár Zsolt az ATV Start című műsorában azt mondta, „az elnökség megbízásából továbbra is az ő feladata a választási egyeztetések irányítása a fővárosban, vagyis szó sincs bizalomvesztésről.”

Molnár Zsolt erről az interjú 07:19 percétől kezdődik

atv.hu

 

 

 

Szavazzon itt a Nap Kérdésére

Ajánlom

További belföldi híreink