Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-07-15 08:00:00

MSZP, cigányvajda, Katinka - Így szavaztak a héten

Egész héten szavazhattak a Nap kérdésére weboldalunkon, és az ATV Facebook-oldalán. Az eredményeket ezen a héten Havas Henrik ismertette estéről-estére az A nap híre című műsorban. Most mutatjuk, miről és hogyan voksoltak.

Heisler András Mazsihisz elnök a Soros plakátkampány leállítását kérte Orbán Viktortól, Netanjahu izraeli miniszterelnök viszont visszavonatta a kampányt bíráló követségi nyilatkozatot. Ezért hétfőn arra voltunk kíváncsiak, hogy Ön kivel ért egyet? Heisler Andrással vagy Benjamin Netanjahu-val? A szavazók 35 százaléka gondolta úgy, Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnöknek van igaza, míg a többség Heisler Andrással értett egyet.

heisler andrásHeisler András

Ön szerint Hosszú Katinkán kívül nyer aranyérmet magyar versenyző a vizes világbajnokságon? – kérdeztük kedden az olvasóinktól. A válaszadók 81 százaléka úgy vélte, hogy többen is szerezhetnek még aranyérmet.

hosszú katinkaHosszú Katinka

Tamás Gáspár Miklós szerint a kisebb ellenzéki pártoknak vissza kellene lépnie az MSZP javára, mert ha a szocialisták egyedül indulnának a demokratikus ellenzéki oldalon, akkor legyőzhető a Fidesz. Szerdán ezért azt szerettük volna megtudni, hogy Ön egyetért-e Tamás Gáspár Miklóssal? Az eredmény pedig igen csak szoros lett: szavazóink 46 százaléka egyetértett a filozófussal, míg 54 százalék elutasította a gondolatot.

tamás gáspár miklósTamás Gáspár Miklós

Csütörtökön azt a kérdést tettük fel, hogy Ön szerint szükség van a cigányvajda intézményre? A voksolók 35 százaléka szerint igen, szükség van a cigányvajdákra, míg 65 százalék nemmel szavazott.

oláh gergőOláh Gergő


Pénteken hivatalosan is elkezdődött a 17. FINA világbajnokság Budapesten, ezért pénteken arra voltunk kíváncsiak, hogy Ön szerint elvárható, hogy a magyar emberek örüljenek a hazai rendezésű vizes világbajnokságnak? Meglepő eredmény született, mert a szavazóknak csak a 21 százaléka gondolja úgy, hogy elvárható a magyarok lelkesedése a hazai rendezésű világversenyért.

a közönség a 17. vizes világbajnokság megnyitója előtt a lánchíd pesti hídfőjénél (fotó: mti)A közönség a 17. vizes világbajnokság megnyitója előtt a Lánchíd pesti hídfőjénél (Fotó: MTI)

atv.hu

További belföldi híreink