Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-07-14 07:29:00

"Nekem rossz, hogy Rogán szomszédja vagyok"

Soha nem kellett visszafizetnem pénzt, és soha nem mondták meg, hol kell elköltenem – mondta a számos állami megbízást elnyerő vállalkozó az Egyenes Beszédben, első tévészereplése alkalmával.

Soha nem találkozott még kormányzati korrupcióval, és soha nem kellett visszajuttatni a megbízások után pénzt az állami megbízónak. Ezt Csetényi Csaba nyilatkozta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A számos állami kommunikációs kampányban is részt vevő reklámügynökség vezetője, aki először vállalt televíziós szereplést beszélt Rogán Antalhoz fűződő kapcsolatáról is.


„Az, hogy én Rogán Antal szomszédja vagyok, az nekem szerintem kifejezetten rosszat tesz” – kezdte.

„Na miért?” – kérdezett vissza Rónai Egon.  

„Mert magyarázkodnom kell” – folytatta Csetényi, majd hozzátette: „Mert a média hajlamos minden egyes győzelmet, vagy vereséget ennek a tükrében bemutatni. Ez valamilyen médiafolklór része, ez az eposzi jelzőm és éppen ezért viszont mindent ebből láttatnak.”

Az Affiliate Network és a Network 360 nevű médiacégek tulajdonosa elmondta: nem esnek jól neki a médiában megjelenő vádak, miszerint kapcsolatrendszere miatt nyert meg milliárdos állami tendereket. Hozzátette: 17 éves kora vállalkozó, ma is egy 18 éves BMW-vel jár, a cégei építését pedig évtizedekkel ezelőtt kezdte el.

A vállalkozó arról is beszélt, hogy mindig azok a médiumok támadják, amelyek kimaradnak egy állami kampányból, ez pedig egy ősrégi vita. A cégeivel kapcsolatban azt is elmondta, hogy nem lehet súlyos visszaesésről beszélni, csupán 2-3 hónapon keresztül elbuktak néhány állami tendert. Azt is hozzátette: az árversenyben maradtak alul, de már dolgoznak azon, hogyan tudnának javulni ezen a területen.

„Nincsenek elszámolási gondjaim, és soha nem is voltak, lehet, hogy ezzel valaki üzenni próbál nekem” – tette hozzá Csetényi Csaba. Azt is cáfolta, hogy egyeztetnie kellett Habony Árpáddal, ám azt elismerte, hogy már találkoztak. A médiavállalkozó nem válaszolt a műsorvezető azon kérdésére, hogy elvállalna-e megbízást a Jobbiknak.

atv.hu

 

 

Szavazzon Ön is a nap kérdésére:

Ajánlom

További belföldi híreink