Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-06-27 20:38:00

Bizonyítékok Orbán ellen? Gyurcsány azt állítja, megegyezett

Megint találkozott titkos tárgyaló partnerével Gyurcsány Ferenc – erről a DK elnöke beszélt a keddi Egyenes Beszédben.

Gyurcsány Ferenc azt mondta az adásban: 


ezúttal nem látta azokat a dokumentumokat, amelyek Orbán Viktor svájci bankszámláinak létezését támasztják alá, de a bizonyítékok áráról már megállapodtak.

Gyurcsány Ferenc hozzátetette ugyanakkor, úgy érzi, hogy nem csak pénzügyi alkut akarnak kötni vele tárgyalópartnerei.

„Engem kutyául izgat, hogy kivel ülök szembe, és ő meg kit szolgál. Ebben nem jutunk egyről a kettőre” – fogalmazott a korábbi kormányfő. Hozzátetette, egyelőre optimista és rendíthetetlen, de óvatos is az ügyben. Azt is tudja, hogy sokan azt gondolják, hogy csak blöfföl, de ennél szerinte veszélyesebb, ha ugyan látja a dokumentumokat, de nem beszél róluk. „Ha ez kiderül, akkor van politikailag végem” – tette hozzá.

Gyurcsány Ferenc korábban több alkalommal is azzal vádolta meg Orbánt – elsőként az ATV Egyenes Beszéd című műsorában –, hogy az orosz állam titkos információkkal zsarolja őt. Elmondása szerint erről egy titkos informátor tájékoztatta, aki dokumentumokat is mutatott Gyurcsánynak. Ezzel szemben a titkosszolgálatok az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságát arról tájékoztatták: Orbán Viktor miniszterelnökkel kapcsolatban semmilyen terhelő adat, információ nem áll rendelkezésre.

atv.hu

 

 

 

 

Szavazzon itt a Nap Kérdésére

Ajánlom

További belföldi híreink