Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-06-26 11:35:00

Három műsorban tér vissza Tvrtko az ATV-n

Az Esti Frizbiben Vujity Tvrtko elárulta, melyik műsorokban láthatják a nézők.

Majdnem egy évvel ezelőtt költözött Washingtonba Vujity Tvrtko, most azonban hazaköltözik, és visszatér a képernyőre: „Az ATV-nél folytatom, és nagyon sok munkám lesz: például a reggeli Start. Remélem, hamarosan úgy fognak ébredni az emberek, hogy azt mondják, ez a legjobb, legkorrektebb, legszórakoztatóbb, leginformatívabb reggeli műsor. Mindent beleteszek” – mondta a műsorvezető Hajdú Péter Esti Frizbi című műsorában.

Tvrtko azt is elárulta, hogy lesz némi köze a Heti Napló című műsorhoz is, ahol néha vendég lesz. „A Heti Napló mellett pedig kipróbálom nyáron az Egyenes beszéd című műsort is” – mondta Tvrtko.

Szeptembertől érkezik a Tvrtko túl minden határon című műsor, ami időszakosan jelentkezik majd, a műsorvezető a tőle megszokott érdekes riportokkal készül. Szeptemberben például egyik riportjában Észak-Koreát fogja bemutatni.

Trump és Tvrtko

Az elmúlt két hétben nagy port kavart Tvrtko Facebook bejegyzése, amiben Donald Trump képén az alábbi szöveg van: Tvrtko, imádkozom érted és az ATV-ért! A legjobbakat, Donald Trump”. A kézírás pedig kísértetiesen hasonlít Trump írására. Tvrtko később törölte a bejegyzést. „Én ennyi indulattal még az életben nem találkoztam. Nagyon elgondolkodtató”- mondta a műsorban Tvrtko, majd elmesélte a kép történetét: egy kerti parti után egy barátjától kapta búcsúajándékként. Tvrtko végül azért vette le a képet, mert a kommentek nagy részében magyar politikusokat gyaláztak.

Hozzátette, Sváby András már kérte, hogy szerezzen a kutyájának egy „Pray for you Karcsika” aláírást. 

atv.hu

 

 

 

 

 

Szavazzon itt a Nap Kérdésére

Ajánlom

További belföldi híreink