Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-06-23 21:00:00

„Nem félek a haláltól” – rosszindulatú daganattal küzd az Omega legendája

Nem félek a haláltól, de az odavezető úttól tartok – fogalmazott az ATV Egyenes beszéd című műsorában Benkő László. Az Omega legendás billentyűse azt is bejelentette a műsorban, hogy "van egy daganat, nem jó indulatú, de rengeteg megoldási lehetőség van, és majd a jövő héten választunk a követendő terápiák közül."

Az Omega zenekarvezető-billentyűse arról is beszélt, hogy tavaly, Somló Tamás halála nagyon megrendített minden zenészt, akik évtizedeket játszottak Tamással együtt. Akkor döbbent rá, hogy benne is két Benkő Laci van, az egyik a mindennapok bohóca és a másik, a civil, akinek ugyanolyan gondjai vannak, mint bárkinek.  

Benkő megerősítette, hogy daganatos megbetegedésben szenved, egyben megköszönte orvosainak, amit a gyógyulásáért tesznek. Benkő kimondta: „Van egy daganat, nem jó indulatú, de rengeteg megoldási lehetőség van, és majd a jövő héten választunk a követendő terápiák közül. Bízom bennük nagyon” – mondta orvosairól, hozzátéve: „van közöttük rokonom is, és van olyan is, aki évtizedek óta közel van hozzám.”

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink