Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-06-21 11:04:00

Ügyészség: Galambos Lajcsi 25 évig lopta az áramot

Minden eddiginél több konkrétumot árult el az ügyészség Galambos Lajos ügyével kapcsolatban.

Ügyészség: Galambos Lajcsi 25 évig lopta az áramot

Dr. Gyugyi Csilla megbízott főügyészségi osztályvezető a Hír Tv Riasztás című műsorában beszélt arról, hogy a nyomozás során kiderült: a föld alatti kábel, a kartonfal mögötti méretlen főelosztó, a gyanús bekötések átgondolt megoldások voltak, egészen 1993-94-től kezdve alkalmazták őket – írja a Bors.

Több tízezer oldalt tesz ki az a paksaméta, amiben a vallomások, fényképek és szakértői vélemények bizonygatják, Lajcsi tényleg lopta a vizet, az áramot és a gázt.

„A nyomozás során az derült ki, hogy igen átgondolt megoldásokat tartalmazó művelet volt, és elég hosszú időn keresztül alkalmazták, hiszen már 1993–94-től kezdődően jöttek létre ezek a megoldások” – mondta az adásban dr. Gyugyi.

Mint ismert, Lajcsit azzal vádolják, hogy összesen 50 millió forint értékben lopott áramot, gázt és vizet, rajta kívül tíz ember ül a vádlottak padján, köztük Lajcsi felesége, Boglárka is. Mellettük négy tulajdonostársuk, illetve több közműszolgáltató ellenőre is, mert kenőpénzeket fogadtak el. A zenész az első perctől kezdve azt állítja, hogy koncepciós per folyik ellene, az ügyészség vádjai azonban szintén igen meggyőzőnek tűnnek.

atv.hu

 

 

Szavazzon a Nap kérdésére:

Ajánlom

További belföldi híreink