Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-06-18 10:44:00

Lerch Istvánról már lemondtak az orvosok

Most mégis jobban van, de lassú a gyógyulás "Az ablaknál fekszik, és egész nap csak a fákat nézi" – ilyen állapotban van jelenleg a V’Moto-Rock zenekar ikonikus zenésze.

Lerch Istvánról már lemondtak az orvosok

A zenész januárban kapott súlyos agyvérzést, azóta alig szivárog ki információ az állapotáról. Lerch felesége, Enikő igyekszik megtartani minden hírt a szűk család számára, írja a Bors.

A 63 éves Lerch István január első napjaiban egy családi ebéd közben lett rosszul, mint később kiderült, súlyos agyvérzést kapott. A V’Moto-Rock együttes Erkel Ferenc-díjas zenésze heteken át volt kritikus állapotban, és sajnos még a mai napig sem sikerült az orvosoknak olyan állapotba hozniuk, hogy a saját lábán elhagyja az egészségügyi intézményt.

Hogy pontosan mi volt a baj, s hogy milyen állapotban van most az Angyallány szerzője, jobbára mindenki csak találgatta.


„Tüdőgyulladása van, ami az utóbbi napokban javult, gyenge, felkelni nem tud. Ellátása kitűnő, az ablaknál fekszik, fákat nézeget, húszpercenként ránéznek, orvos is ellenőrzi mindennap. Az idegsebészeten már két hónappal ez¬előtt lemondtak róla. Hosszú még az út. Felesége, Enikő"

 – írta Lerch Facebook-oldalára az asszony.

Lerch oldalán egy megosztott videóhoz rengeteg hozzászólás érkezett, a legtöbben azt írták, hogy remélik, a szeretet segít majd Istvánnak is, és hamarosan jobban lesz. Volt azonban olyan hozzászóló, aki azonnal azt kérdezte: „De ki oszt meg István nevében?” „Az nagyon dühítő, ha valaki ilyet tesz” – írta erre egy másik hozzászóló, akiknek Lerch István nevében a muzsikus felesége, Enikő válaszolt: „Én tettem, a felesége. Sajnálom, ha ezzel felzaklattam Önt!”

lerch feleségének a válasza a rajongók felháborodásáraLerch feleségének a válasza a rajongók felháborodására

atv.hu / Bors

További belföldi híreink