Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-06-18 08:00:00

Ezek voltak a hét legjobb Egyenes Beszéd interjúi

Ezen a héten is számos sokat idézett beszélgetés született az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Összegyűjtöttük a legjobbakat.

Kósa: gratulálok a magyar baloldalnak, hogy egy terroristát véd

Gratulálok a magyar baloldalnak, hogy egy terroristát véd, amikor Európában több százan meghaltak a terrorizmus miatt – mondta Kósa Lajos az Egyenes Beszédben, arra reagálva, hogy újratárgyalják Ahmed H. ügyét. Kósa Lajos a kampányfinanszírozási törvény kétharmados részeinek parlamenti bukásával, majd a maradék Áder János általi elmeszelésével kapcsolatban elmondta: a jogszabály csupán azt próbálta volna megakadályozni, hogy a politikai pártokat feketén finanszírozzák.

Botka: Szétverte a középosztályt a kormány

A magyar emberek félnek – ezzel magyarázta Botka László az Egyenes Beszédben, hogy miért nem bontaná le a határon épített kerítést kormányra kerülése esetén. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje szerint ennek a félelemnek két fő okozója van: az egyik az Európai Unió, amely későn fedezte fel, mekkora probléma is valójában a migrációs hullám, és későn is reagált arra.

Simicska nem lett az MSZP barátja

„Az MSZP újra be fogja nyújtani a kampányfinanszírozással kapcsolatos törvényt” – jelentette be Molnár Gyula az Egyenes Beszédben. Az MSZP elnöke szerint a „Lex Csicska” jelenlegi formájában nem más, mint egy cicaharc arról, hogy ki szereti jobban Simicska Lajost. A politikus ugyanakkor hozzátette: a Jobbik továbbra sem tud elszámolni azzal, hogy valójában hány plakátot helyeztek ki, és milyen formában fizettek értük.

 

 

Élő adásban kérte Hiller, hadd fogjon kezet Császyval

Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában személyesen fejezte ki szolidaritását Hiller István Császy Zsoltnak, akit a Sukoró-ügyben múlthéten jogerősen elítéltek. „Nem csak magánemberként, hanem az MSZP egyik vezetőjeként mondom, bírják a szolidaritásunkat, biztos vagyok benne, hogy ártatlanok és talpig becsületes emberek. Mindennemű támogatás megadunk nekik, hogy bizonyítsák ártatlanságukat” – nyilatkozta a politikus. Hiller István azt is megkérte, hogy személyesen a kamerák előtt egy kézfogással is kifejezhesse támogatását Császy Zsoltnak.

"Kontraproduktív az a sok pénz, amit a fociba tol a magyar állam"

"Nincs mit magyarázni, önmagáért beszél az Andorra-Magyarország 1-0, ennél lejjebb nincs" – Hegyi Iván, szakíró az ATV, Egyenes Beszéd című műsorában mondta ezt. Hegyi Iván szerint Bernd Storck szövetségikapitány felelőssége egyértelmű. Magát bármire is tartó szakvezető az önmaga önbecsülése érdekében le kell, hogy mondjon - mondta.

Sámáni mentalitás és közpénzből fizetett focisták

„A Storck-i mentalitás sámáni mentalitás, tudás, és múlt nélküli”, mondta Muszbek Mihály sportközgazdász az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Egri Viktor sportkommentátor szerint súlyos szakmai hiba, hogy mindent Bendt Storckra bíztak, hiszen nem tudjuk, milyen tudás van mögötte, csak az életútját ismerjük, „ami azért nem annyira fényes”.

Burány: Orbánban egy motiválatlan, fáradt nagypapát láttunk

Ezt Burány Sándor mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Orbán Viktor napirendelőtti felszólalásáról. Butaság azt állítani – mint ahogy Orbán Viktor tette-, hogy Brüsszel a terrorizmust támogatja, épp hogy nagyon keményen harcol ellene, mondta az MSZP frakcióvezető-helyettese.

atv.hu

További belföldi híreink