Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-05-26 21:24:00

A Magyar Idők munkatársa varacskos disznónak nevezte Szájer feleségét

Lovas István, a kormányközeli Magyar Idők újságírója és az ECHO tévé állandó vendége levelet írt Handó Tündének, az Országos Bírósági Hivatal elnökének, melyben követeli, hogy jelentse fel. A publicista szerint a bírósági ítéletek a liberális tábornak kedveznek, Budaházyt pedig igazságtalanul hurcolják meg.

A Magyar Idők munkatársa varacskos disznónak nevezte Szájer feleségét
Handó Tünde

Kemény hangvételű, személyeskedő levelet írt Handó Tündének a jobboldal kedvelt újságírója, Lovas István. A Magyar Idők munkatársa szerint a fideszes EP-képviselő Szájer József felesége által felügyelt magyar bíróság sorra hozza a felháborító ítéleteket.

„Ezek az ítéletek igen gyakran az emberi tisztességgel, a józan ésszel és a joggal ellentétesek. Miközben ezen ítéletek kedvezményezettjei szinte minden esetben a liberális tábor” – fogalmaz Lovas. Az újságíró sérelmezi, hogy míg a vörösiszap-katasztrófa felelőseit, a 2006-os rendőri brutalitások elrendelőit felmentették, (valójában pénzbüntetésre ítélték Gergényi Péter volt budapesti rendőrfőkapitányt – a szerk.) addig


"a Fővárosi Törvényszék első fokon 13 évre ítélte a durván meghurcolt Budaházy Györgyöt minden bizonyíték híján, holott a vádlottnak bizonyítékkal alátámasztottan egy pillangó halálát sem tudták felróni”.

Lovas ezt követően hosszan sorolja a szerinte hibás bírósági ítéleteket, majd rátér a lényegre:

„De most nem azért írok önnek. Hanem azért a levélért, amelyet ítélete ügyében az oly sok meghurcoltatás után jelenleg szerencsére szabadlábon lévő Budaházy György kapott attól a Cserni Jánostól, akit ön nevezett ki mai posztjára az OBH szervezetfejlesztési és koordinációs főosztálya vezetőjének.” Az újságíró ezután hosszan sorolja Cserni „bűnlajstromát”, például, hogy 2006 őszén nyílt levélben állt ki Gyurcsány Ferenc mellett, vagy, hogy letöltendő börtönre ítélte Bencsik Andrást, a Magyar Demokrata hetilap főszerkesztőjét egy Mécs Imre által indított perben.

Lovas felidézi, hogy Budaházy Handóhoz fordult azért, hogy „segítsen végre azon ellene és társai ellen hozott ítélet megfogalmazása érdekében, amelyet tavaly augusztus 30-i, szóbeli kihirdetése óta botrányosan és törvényellenesen máig nem írtak meg”. „Ön az ügyet kinek is másnak, mint Cserni János főosztályvezetőjének adta. Aki közölte Budaházy Györggyel, hogy levelét továbbították a Fővárosi Törvényszék vezetésének, azaz ők fogják saját magukat kivizsgálni” – áll a Handónak címzett levélben.

A hosszú levél végén pedig jön a felszólítás:


„Én öntől most követelem, hogy jelentsen fel, mert önt egy liberálisan elfogult varacskos disznónak tartom” – írja a Magyar Idők munkatársa Handó Tündének, a Fidesz EP-képviselő Szájer József feleségének.

Szerinte, ha megtörténik a feljelentés, akkor a nyilvánosság előtt is egyértelmű lesz, hogy kétosztatú a rendszer. „Egy törvényesen megválasztott jobboldali kormány által intézményei balliberális, illetőleg Stockholm-szindrómás kulcsemberein át üzemeltetett balliberális terror rendszer, amelyet olyan varacskos disznók tartanak fenn, mint ön, de erről az e rendszerből profitáló balliberális oldal önhaszonból és végtelen élvezetből nem akar beszélni” – írja Lovas.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink