Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-05-19 10:29:00

Erről győzködte az ATV műsorvezetője Törőcsik Marit

Orbán Viktor hiába kérlelte Törőcsik Marit, hogy engedélyezze átszállítását egy budapesti kórházba, a művésznő határozottan elutasította azt – írja a Blikk. A kórház folyosóján a miniszterelnök összefutott az ATV műsorvezetőjével.

A portál információi szerint Orbán azért javasolta Törőcsiknek a visszatérést a fővárosba, hogy közelebb legyen barátaihoz, és ott folytassák a kezelését, ahol korábban félbehagyták. Kárász Róbert, az ATV Start műsorvezetője – aki rendszeresen látogatja Szombathelyen a színésznőt – össze is futott a miniszterelnökkel a kórházban, amikor Orbán váratlanul Törőcsik Marihoz érkezett, ám együttes erővel sem sikerült meggyőzni a színésznőt a Budapestre szállításról.

„Öt-hat éve mellette vagyok már, a Fogadj örökbe egy macit! Alapítványt együtt csináljuk. Jól ismerem, és be kell vallanom, aggódom a sorsáért.

Amikor csak tehetem, meglátogatom, a legutóbb éppen a miniszterelnökkel, Orbán Viktorral találkoztam a folyosón” – nyilatkozta lapnak Kárász.

„Váltottunk pár szót a miniszterelnök úrral arról, hogy vajon a művésznő állapotához képest jó helyen van-e, és biztos, hogy hallgatni kellene-e rá, hiszen nem engedi, hogy esetleg egy még a szombathelyinél is jobban felszerelt intézménybe szállítsák. Az is szóba került, hogy a távolság miatt esetleg helikopterrel szállíttatnánk át. Azonban ő nemet mondott, Velem közelében szeretne maradni” – mesélte Kárász.

A Blikk megkereste a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetőjét, hogy miről beszélgetett Orbán és Törőcsik, ám Havasi Bertalantól azt a tájékoztatást kapták, hogy mivel ez egy magánlátogatás volt, a részletekről nem kívánnak nyilatkozni. Kárász szerint Törőcsiknek hatalmas erőt ad az emberek szeretete.

atv.hu

 

 

Szavazzon itt a nap kérdésére

További belföldi híreink